Ga naar hoofdinhoud

Wat kunnen we samen doen?

Verbinden en samenwerken voor een mooiere wereld/samenleving is waar wij naar streven.

Met het versturen van kaartjes en attenties willen wij voor meer verbinding zorgen. Tegelijkertijd staat samenwerken met andere (lokale) ondernemers bij ons centraal. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.  Hieronder lees je wat wij doen om ons steentje bij te dragen aan een mooiere samenleving/wereld.

Samen doen voor de natuur

Wij vinden het belangrijk om samen een groene en gezonde aarde door te geven. Eén van de  dingen die wij kunnen doen is bomen planten.  En dat is hoe wij in ieder geval ons steentje  bijdragen.  Voor iedere 100 bestelde kaartjes, doen wij een donatie aan Trees for All zodat er 1 nieuwe boom geplant kan worden.

Ben je zakelijke klant bij ons en neem je meer dan 100 kaartjes bij ons af? Dan doneren wij namens jouw bedrijf een afgesproken aantal bomen. Je ontvangt dan een certificaat op naam van jouw bedrijf.

Boom

Totaal aantal gedoneerde bomen:

22

samenwerken en verbinden voor een mooiere samenleving

Samenwerken met lokale ondernemers

In de tijden waar wij nu leven gaan we met elkaar op zoek naar nieuwe oplossingen. Wij komen uit Amersfoort en werken daarom samen met onze lokale ondernemers. Dit blijven we doen. Want samen kunnen we mooie dingen realiseren, mensen bereiken en met elkaar verbinden

Wanneer wij een attentie voor jou mogen versturen kan dat o.a. van de volgende lokale ondernemers zijn:

Meer verbinden en samenwerken

En dit is nog maar het begin! Er zijn nog zoveel mogelijkheden om te verbinden en samenwerken en dat gaan wij ook doen.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de nieuwste acties.

‘Wees lief voor jezelf, voor elkaar en voor onze planeet’

Back To Top