skip to Main Content

Hoe wil jij jouw bedrijf op de kaart zetten?

De mooiste manier om aan jouw werknemers, (toekomstige) klanten of opdrachtgevers te laten weten dat je ze waardeert: een handgeschreven kaart. Je kan natuurlijk kiezen voor een kaart uit onze collectie, maar wij kunnen ook speciaal voor jouw bedrijf een kaart ontwerpen. Dit kan zelfs in jouw gewenste huisstijl en we verzorgen ook nog persoonlijke postzegel met jouw bedrijfslogo erop.

Maar misschien wil je jouw werknemers of klanten de mogelijkheid geven om iemand een kaartje te sturen. Of wil je anderen verrassen op hun verjaardag?

Ansichtkaart Succes Wensen Bedrijf

Wie wil jij een kaartje sturen?

Wat leuk dat je anderen wilt verrassen met een handgeschreven kaartje! Er zijn zoveel mogelijkheden om bijv.  jouw klanten, werknemers of leden te laten zien dat ze er toe doen.  Wat denk je van:

  • Tijdens een coaching traject even een kaartje om iemand aan te moedigen of te laten weten dat hij/zij goed bezig is
  • Jouw klant succes wensen na oplevering van een dienst
  • Een kaartje sturen om jezelf zichtbaar te maken bij potentiële klanten
  • Na een klacht jouw klant nog een kaartje sturen
  • Nieuwe klanten welkom heten
  • Jouw werknemers of relaties een kaartje sturen als ze jarig zijn

Wil jij een leuk kaartje met jouw bedrijfslogo of heb je een eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk!

Meer dan een kaartje?

Een kaartje is leuk, een cadeautje door de brievenbus is nog leuker! Naast dat wij een kaartje voor jou schrijven, zorgen wij ook voor leuke presentjes. Wat dacht je van:

  • een bedankje aan je werknemers
  • een goedmakertje voor jouw klanten als er iets mis is gegaan
  • een eindejaarsgeschenk voor jouw zakelijke relaties
  • of gewoon zomaar een verrassing

Wist je dat het versturen van een kleinigheidje meer resultaat oplevert dan een dure reclamecampagne? Samen met jou bedenken wij hoe wij een brievenbuscadeautje en een handgeschreven kaartje het beste kunnen inzetten voor jouw bedrijf.

Wil jij jouw klanten, werknemers of zakenrelaties een presentje sturen?  Neem dan contact met ons op!

Theebox
Kaartenstandaard in winkel

Onze kaartjes in jouw winkel?

Naar elkaar omkijken kan op verschillende manieren en is in deze tijd nog belangrijker geworden. Wil jij jouw klanten optimale service bieden door hun aankoop compleet te maken met een kaartje? Dat kan! Sinds kort kan je onze kaartjes toe voegen aan jouw winkelaanbod.

Je kan kiezen uit onze hele collectie en het is zelfs mogelijk om nieuwe kaarten te laten ontwerpen. Gemak dient de mens! Dit geldt zowel voor jouw klant als voor jou. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Meer weten hoe jij jouw bedrijf op de kaart kan zetten?

Wil jij dat wij met jou meedenken over wat het beste bij jou past? Neem dan via ons contactformulier contact met ons op of bel ons op 033 4567429. Je kan ook mailen naar zakelijk@ikstuureenkaartje.nl. Dan bespreken wij met jou de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee.

ansichtkaart bakkie doen? uitnodiging
Back To Top