skip to Main Content

Hoe wil jij jouw bedrijf op de kaart zetten?

De mooiste manier om aan jouw werknemers, (toekomstige) klanten of opdrachtgevers te laten weten dat je ze waardeert: een handgeschreven kaart. Je kan natuurlijk kiezen voor een kaart uit onze collectie, maar wij kunnen ook speciaal voor jouw bedrijf een kaart ontwerpen. Dit kan zelfs in jouw gewenste huisstijl en we verzorgen ook nog persoonlijke postzegel met jouw bedrijfslogo erop.

Maar misschien wil je jouw werknemers of klanten de mogelijkheid geven om iemand een kaartje te sturen. Of wil je anderen verrassen op hun verjaardag?

Ansichtkaart Succes Wensen Bedrijf

Wie wil jij een kaartje sturen?

Wat leuk dat je anderen wilt verrassen met een kaartje! Er zijn zoveel mogelijkheden om bijv.  jouw klanten, werknemers of leden te laten zien dat ze er toe doen.  Wat denk je van:

  • Tijdens een coaching traject even een kaartje om iemand aan te moedigen of te laten weten dat hij/zij goed bezig is
  • Jouw klant succes wensen na oplevering van een dienst
  • Een kaartje sturen om jezelf zichtbaar te maken bij potentiële klanten
  • Nieuwe klanten welkom heten
  • Jouw werknemers of relaties een kaartje sturen als ze jarig zijn

Wil jij een leuk kaartje met jouw bedrijfslogo? Wil je kaartjes zelf schrijven of wil je ons dat laten doen? Het is allemaal mogelijk!

Onze kaartjes in jouw winkel?

Naar elkaar omkijken kan op verschillende manieren en is in deze tijd nog belangrijker geworden. Wil jij jouw klanten optimale service bieden door hun aankoop compleet te maken met een kaartje? Dat kan! Sinds kort kan je onze kaartjes toe voegen aan jouw winkelaanbod.

Je kan kiezen uit onze hele collectie en het is zelfs mogelijk om nieuwe kaarten te laten ontwerpen. Gemak dient de mens! Dit geldt zowel voor jouw klant als voor jou. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Kaartenstandaard in winkel
ansichtkaart bakkie doen? uitnodiging

Meer weten hoe jij jouw bedrijf op de kaart kan zetten?

Wil jij dat wij met jou meedenken over wat het beste bij jou past? Neem dan via ons contactformulier contact met ons op of bel ons op 033 4567429. Je kan ook mailen naar zakelijk@ikstuureenkaartje.nl. Dan bespreken wij met jou de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee.

Back To Top