skip to Main Content

Samen doen

Wij zorgen voor verbinding en dragen ons steentje bij aan een mooiere samenleving/wereld. Dit is hoe wij dat doen.

Samen doen voor de natuur

Onze producten worden gemaakt met oog voor duurzaamheid. Daarnaast dragen wij bij aan het planten van zoveel mogelijk bomen door bij Groenprint ons drukwerk te laten verzorgen. Zelf willen wij ook ons steentje bijdragen. Voor iedere 1.000 bestelde kaartjes, doen wij ook een donatie aan Trees for All zodat er 10 nieuwe bomen geplant kunnen worden.

Ben je zakelijke klant bij ons en neem je meer dan 1.000 kaarten bij ons af? Dan doneren wij namens jouw bedrijf een afgesproken aantal bomen. Het certificaat wordt vervolgens op naam van jouw bedrijf gezet.

Samen doen met lokale ondernemers

In de tijden waar wij nu leven gaan we met elkaar op zoek naar nieuwe oplossingen. Wij komen uit Amersfoort en werken daarom samen met onze lokale, Amersfoortse ondernemers. Dit blijven we doen. Want samen kunnen we mooie dingen realiseren, mensen bereiken en met elkaar verbinden

In onze cadeau pakketten kunnen artikelen zitten van de volgende lokale ondernemers:

Samen doen voor kinderen in armoede

In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. Omdat kinderen niet verantwoordelijk zijn voor hun financiële situatie maar er wel onder te lijden hebben, proberen wij mee te helpen om ze een steuntje in de rug te geven.

Voor ieder cadeau pakket dat wij mogen versturen, doneren wij € 1,- aan de Linda Foundation. Hiermee kunnen gezinnen in armoede geholpen worden met dingen die voor velen van ons vanzelfsprekend zijn.

En dit is nog maar het begin…

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de nieuwste acties.

‘Wees lief voor jezelf, voor elkaar en voor onze planeet’

Back To Top