skip to Main Content

Verras iemand tijdens de feestdagen

Wil jij graag iemand verrassen aan het einde van dit memorabele jaar? Daar helpen wij je graag bij. Laat jouw collega’s, zakelijke relaties en/of leden van de vereniging weten dat je hun inzet en samenwerking hebt gewaardeerd. Speciaal in deze periode van het jaar verzorgen wij ook (kleine) attenties die vergezeld gaan met een persoonlijk, handgeschreven kaartje.

Wij hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet om uit te kiezen. Welke past het beste bij jou? Zit jouw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan denken wij graag met je mee.

jouw bedrijf op de kaart zetten met een handgeschreven kaartje

Jouw bedrijf op de kaart?

Bij het cadeautje hoort ook een persoonlijk en handgeschreven kaartje. Wil je jouw bedrijfslogo op de kaart of een eigen (tekst)ontwerp? Ook dat kan! Vanaf 10 bestellingen verzorgen wij een ontwerp dat voldoet aan jouw wensen.

We denken graag met je mee, dus vraag ons naar de mogelijkheden. Bel, mail of stuur een appje en dan gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Persoonlijke verbinding en duurzaam

Met jouw cadeautje zorg je voor verbinding met je collega’s, zakelijke relaties en/of leden van de vereniging én draag je bij aan een mooiere wereld.

Stel je cadeautje(s) geheel naar eigen wens samen. Zowel brievenbuspakketjes als grotere cadeautjes zijn mogelijk. Daarbij kun je je kaartje kiezen uit onze collectie of we ontwerpen een kaartje naar jouw wens. Heb je vragen of hulp nodig? Vraag ons gerust om advies en laat ons jou helpen om een persoonlijke attentie te versturen.

Voor ieder cadeautje dat wij voor jou mogen versturen doneren wij € 1,- aan de Linda Foundation. Zo helpen wij gezinnen met kinderen die in armoede leven.

samenwerken en verbinden voor een mooiere samenleving
Back To Top